Dra. Lelly María Useche Castro, MSc. Olga Lilian Mendoza Talledo, MSc. Rosalba Karen Bravo Saltos, MSc. Miguel Ángel Lapo Palacios
80
Valenzuela-Lagarde, JL., et al.(2017). botanas expandidas a base de mezclas de harinas de calamar, maíz y papa: efecto
de
las

variables

del

proceso

sobre

las

propiedades

fisicoquímicas.

CYTA

-

Journal

of

food.

15

(1),

118-124.
http://dx.doi.org/10.1080/19476337.2016.1219391
Villacrés, E., Rubio, A., Egas, L., & Gabriela, S. (2006). Usos Alternativos del Chocho. INIAP-Estación Experimental
Santa Catalina.
Wang, Y., & Ryu, G. (2013). Physical properties of extruded corn grits with corn fibre by CO2 injection extrusion. Journal
of Food Engineering, 116(1), 14–20. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2012.10.041